Home is where the heart is

Goddag kära människor!

En massiv helg är nu till ända och den reflekteras med mysig baksmälla, vilda äventyr och bara en massa supertrevliga tillfällen :) Alltså en väldigt bra helg och man börjar bli mer och mer sentimental då dagarna här nere tickar ner likt snoozelarmet på en väckarklocka. Snabbt alltså! Man hänger knappt med här! Kändes som det var alldeles nyss vi satt på vår urtråkiga utbildningsvecka till vårt halvmuntra jobb och hade mer eller mindre livsångest hela tiden. Men man har gått och blivit en helbefogad storstadsbo med vinklar och aspekter som ser lite annorlunda ut numera. Don't get me wrong. Home is where the heart is och jag kommer ALDRIG vara nåt annat än Skelleftebo, ända in i botten av mitt hjärta :) Believe you me.

Hur ser dessa återstående 11 dagar ut då? Mja, i veckan får vi besök av några trevliga skelleftetjejer och vi kommer väl förmodligen ha kul från minut 1 som vi umgås :) Hopefully! Men allt kan hända här nere som sagt, så likt allt annat så väljer jag att inte ha några förväntningar alls för då kan man verkligen inte bli negativt överraskad. Tip of advice my fellow comrads! Think about it :)

Men snart är man hemma i sin lilla källarsoffa och kollar på How I Met Your Mother, 30 Rock, Seinfeld och andra sköna serier. Kanske läser nån bok också, men bara kanske... Vill ju inte verka för ambitiös liksom. Befarar en veckas exaltering när man är tillbaka på mammas gata för att sedan bli rastlös som en praktikant på ett riksdagsmöte. Men vi ses! (sooner than you think)


Good times

A luego!

/Big Sam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0