Our neighbourhood

Buenas tardes a todos :)

Goder kväll allesammans. Denna regniga (ja, det regnar faktiskt här) torsdagkväll i östra Barcelona spenderas just nu inomhus med diverse dataspel och yatzylir. Måste motvilligt erkänna att denna fotbollsmetropol inte har så mycket att erbjuda när kylan biter lite retfullt och regnet fallet lite hånande ner mot marken. Men värmen kommer! Fortare än i lilla Sverige i alla fall, that's for sure ;) Nåväl, folk har efterlyst ett kort inlägg om vårt område, lägenhet osv, och det ska ni få. Men det är inte så märkvärdigt som det låter... Bara en supercharmig lägenhet i ett supercharmigt bostadsområde med 3 minuters promenad till Barcelonabeachen samt massa svenskar och skönt folk runt i kring oss. Läget är liksom ultimat och jag skulle kunna bo här väldigt länge, det är ett som är säkert.

Centrum och Placa Catalunya är hyfsat nära med ca 15 min på tunnelbana för att ta sig dit. Det mesta har varit över förväntan och det blir bara bättre och bättre. Vi har verkligen allt vi behöver i vårt område med massa små butiker och bagerier runt det lilla torget Mercat Barceloneta där vår lägenhet ligger lokaliserad. Går man ut från vår port och sedan till höger hittar man en rad bagerier samt några supermarkets och charmiga cervecerias (typ restauranger) plus något vinotek här och där... Jag har tagit några bilder från vårt lilla kvarter och dom följer här nedan :)

Our home.
Torget Mercat de Barceloneta. Vy från vår balkong.

Barceloneta Beach. 3-4 mins promenad från vår port.

Där har ni lite av det goa från vårt sköna område. Vill ni se mer? Kom hit å hälsa på vet ja ;)
Kram på er alla!
//El Fantasmo

Kommentarer
Postat av: ¨CRUZ

du skriver för långa inlägg!

2011-01-27 @ 23:17:40
Postat av: viveca

Hallo!

Härligt ni verkar ha det!...och inlägget är inte alls för långt,bara innehållsrikt!;-)Trevlig helg på er,håll i väskor och börsen!

2011-01-28 @ 08:12:12
Postat av: Ryan Bingham (fictional character)

Cruz, din illiterata stackare... Håll dig undan kvalitetsbloggarna om bokstäverna flyter ihop (alternativt uppsök assistenthjälp).



Längre inlägg!

2011-01-28 @ 19:36:15
Postat av: Spöket himself

Underbart att se lite halvspänd aktivitet i kommentarfältet! Keep it up guys

2011-01-28 @ 20:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0