Una presentación

Bienvenidos compadres

Detta är ett halvkort inlägg för att presentera de inneboende på Carrer Atlántida 39, dvs vår adress i Barceloneta, Barcelona, den störtsköna stadsdelen som råkar vara lokaliserad näst intill en av Europas finaste stränder, den i Barcelona. Men nåväl, här kommer de inneboende i vår sköna lägenhet med bilder samt en kort presentation av deras personlighet och beskrivning. YES, då kör vi igång.

#1
Singelrummet:

Johan "Flash" Lundgren



Vår lille krambjörn som bara tar livet och denna vistelse piano. Han komponerar liksom fram och tar det mesta med ro, vilket resulterar i en lyckad kundtjänstarbetare. Man trodde man visste det mesta om denne pajk tills det kom fram att han brukar sminka sig innan han går och lägger sig. Vem gör det liksom? Lite konstig vana tycker jag... Aja, hemligheter i all ära, ni kanske undrar var det fräcka smeknamnet "Flash" härstammar ifrån? Ett av hans 15 miljoner smeknamn som bara föll in mängden liksom. Det kom till när vi upptäckte en blixt-sticker som satt på hans rumsdörr häromdagen och vi inbillade oss automatiskt beatet från Flash's Theme med Queen dra igång så fort man närmade sig rummet. Så där har ni storyn bakom nicket Flash.

#2
Damrummet:

Lisa "The (H)edge" Hägglöf



Denna partytjej bidrar alltid med sitt goda humör och sin påtagliga optimism. Hon har anpassat sig till storstadslivet överraskande fort eftersom det kan ta ett tag om man är relativt oerfaren. Men det har hon gjort bra! Nåt annat som är bra är hennes nya nickname som bara klingar perfekt. "The (H)edge" lyder det smeknamnet, starkt inspirerat av basisten i U2, The Edge, som ni kanske förstår. Men The (H)edge är rakt och coolt, och här för att stanna!

Linn "Lind" Björnstad


Denna vilda inlandstjej bidrar alltid till en skön stämning med sitt märkbara gapskratt och även något galna humor. Hon har överlägset mest erfarenhet av att bo själv vilket kan märkas av ibland, då hon vet vad som gäller och vad som borde gälla. Hon har kollen iaf, och det är alltid en trygghet. Den stora frågan är dock hur denna flicka ska bära sig åt för att upprätthålla sitt oförklarliga storhetsvansinne när hon kontrastenligt bytt ut en kall inlandsby mot en av Europas största och skönaste städer. Big step maybe? Återstår att se! Smeknamnet ja, det kommer från nån liten kusin till henne eller nåt, som hade en rätt kul felsägning av hennes riktiga namn.

#3
Det legendariska rummet:

Samuel "Receptionisten" Söderlund



Denne gladskit är en levande legend som liksom förgyller hela vistelsen i Barcelona. "Det legendariska rummet" heter inte så utan anledning som ni kanske fattar... Det var bara ett vanligt rum i början men när denne beslutade sig för att crasha där blev det genast legendariskt. Denne grabb har ett lätt sinne för att agera hjärndött och en aning oansvarigt ibland men sånt är ju bara dumma detaljer... I övrigt har han det mesta och gruppens självutnämnde hövding, var frisyr har äkta guldstrån i sig, kommer leda detta gäng till framgång och storhet bara med sin blotta närvaro, så mäktig är han. Det okända smeknamnet "Receptionisten" får han för sina pedantiska vanor samt sitt starka behov av att ha kontroll och struktur på allting. Vilket han oftast lyckas med, så klart.

Niklas "Petter-Niklas" Åström



Den andra legenden som fick äran att dela rum med den förstnämnde kungen utav guld. En störtskön kille med en jäkla taktkänsla och en skön spontanitet som gör att han blir väldigt lätt att bo med. Den mest erfarne sett till antal besök i Barcelona, även om det första inte riktigt gick som planerat. Nu är han dock här för att stanna ett tag och han kommer bidra med sitt goda humör och sin vilja att hänga på stranden med en corona i höger hand. Han utgör en slags Tenacious D-duo med den andra inneboende i rum nr 3 och det är ju bara awesome. Det, inte så smickrande, smeknamnet "Petter-Niklas" kommer direkt från hans pokerkonto på Nordic Bet där han väljer att kalla sig för detta. Say no more.

Så, nu var presentationen av de inneboende på Atlantida 39 genomförd. Fullt opartiskt skriven, så klart. Luego amigos!
/Black&Awesome

Kommentarer
Postat av: Ida =syster till Linn

underbart att få en närmare presentation av hela gänget. Ta hand om er och ha KUL! :)

2011-01-12 @ 10:05:31
Postat av: viveca

Härligt med en tvättäkta presentation av hela gänget!!Samuel,det glädjer mig att dina pedantiska vanor följer med dig!Ha det nu bäst däri Barca,och ha så roligt men var rädd om er!!Skellefteå står kvar!

2011-01-12 @ 14:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0