A day in the life

Buenas tardes a todos amigos :)

Denna halvkyliga domingo har hittills spenderats i en liten promenad runt hamnområdet bredvid vårt kära bostadsområde Barceloneta och trots halvsega eldsjälar från gårdagens partajande fick vi oss ändå en rätt bra bit med hyfsad raskt gångtempo. Denna helg har, likt övriga helger hittills, gått i hypertempo och det känns som att det var alldeles nyss som man just gick ut från kontoret och njöt av att det var fredag. Men men, fler helger kommer ju och livet blir nog bara goare och goare här nere! I'm sure of that. En påtaglig optimism hjälper alltid när man tänker långsiktigt. Piece of advice liksom :)

Kan väl ta helgen från början då. Fredagen blev något lugn med allmän socialisering hos de störtsköna tjejerna i Paral-lel och det blev en riktig kanonkväll med en jäkla massa skratt och hjärtliga leenden. Så tack för den kvällen homies! Får göras om snart igen :)
Lördagen då? Jo, den blev något spännande på förhand då vi för första gången sedan begynnelsen av planet earth beslutat att bjuda hem folk till vår sköna lägenhet. Man förberedde sig liksom på en riktig Kungarna av Tylösand-kväll med spyor överallt och dörrbankande grannar som klagar på den dunderhöga volymen hela tiden. Men så blev såklart inte fallet. Folket vi bjöd hit var ju moget och relativt lugnt så det blev inte som vi förutspått, thank god. En grymt trevlig kväll blev det i alla fall och vi hade skitakul allihopa :D Så gracias amigos por una noche muy bueno! Eller hur man säger på spanska... Tack i alla fall, heh..

Lite bilder från den gångna helgen:

Johan & Trubaduren


Linn som avnjuter det kraftiga åskovädret med ett glas rött och
en varm filt. Ålderskris på g?


Cheers!


Amanda, Johanna & Lisa


Hej hej :)


En syltburk.


Posé


Nicholas


Tess, Evelina & Jennifer


Peeeeeeeace

Samuel & Jessica

There you have it, gott folk. En massa bilder och annat kul.
Kram på er alla!
/Bumblebee_91

Kommentarer
Postat av: viveca

Ser att din julklapp kom till användning Samuel...The Comcards!!!Nu förväntar vi oss att samtliga talar flytande spanska med tillhörande kroppspråk,hihi!!Kram viveca

2011-01-30 @ 18:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0