Football night

Buenas tardes amigos

Denna halvsega lördagseftermiddag (ja, det är faktiskt fortfarande eftermiddag här nere) sitter man kluven i sina egna tankar på hur man ska spendera denna ljuva vinterkväll. Ska man luta sig tillbaka i soffan för att kika på Lejonkungen 2? Möjligtvis! Ska man ge sig ut på ett longboard-glid längs den underbara stranden? Kanske det! Fast just ja, det regnar ju...attans :/ Eller ska man bara ge sig ut på vift i centrala Barcelona och bara se vart kvällen/natten tar en? Troligen! Men inget är ännu beslutat och den korta framtiden är lika oviss som sommarvädret i Skellefteå (no offence ni-som-befinner-er-där-nu).

Jag måste ursäkta den blotta uppdaterings-frånvaro som skett på vår blogg denna vecka men kan ärligt säga att det varit rätt fullspäckat och skrivandet inte hamnat speciellt högt upp på prio-listan, sadly enough. Nåväl, kan väl snabbt gå igenom vilka events som uppstått under denna korta semana siete (vecka 7..). Det har varit en himla go vecka för oss fotbollstöntar då Champions League ägt rum vilket innebärt att vi halverst pumpat ihjäl oss på våra brädor då vi slutat jobba 21.00 all week long och fotbollen dragit igång 20.45 både tisdag och onsdag. Vi fick se två riktigt bra matcher, främst den på onsdagen mellan Arsenal och Barcelona där de förstnämnda segrade med 2-1, något orättvist. Men något av ett drömresultat då jag och Johan bokat in den 8 mars för returmatchen mellan dessa lag som ska spelas på Camp Nou här i Barcccccccelona. Tror du vi är otaggade? NÄEDÅÅÅÅ. Kommer nog fälla en stark glädjetår när vi väl ska bevittna denna heliga match. LÄNGTA.

Annars
har det bara blivit diverse häng ute på Forum, Starbucks och annat trevligt. Allt som allt en jäkligt trevlig vecka, hittills! 

Lite bilder från den gångna veckan:

Johan och Niklas vid datorn


Jag och Niklas på Caffe Fiorino där vi såg en av matcherna


Ser rätt gott ut va?


Linn och Lisa på Fiorino



Passeig de Grácia, centrala Barcelona, by night

På återhörande!

/Samme Svävarsinne





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0