Summan av kardemumman

Hallå igen!

Ännu en monstertrevlig helg har passerat och den skuttade iväg likt en ängslig hare i en tallskog. Vi fick som sagt besök av våra kära vänner Linn & Johan och en massa förlorad tid skulle tas igen. Dock hade vi inte alltför mycket tid på oss men optimister som vi är fick vi nöja oss med den tid vi fick för det var ju absolut bättre än ingenting. My god, att det var. Jag tänkte summera vår sköna helg med diverse nomineringar, för det är inget som vi gjort förut. Här kommer dem :)

Helgens roligaste:
Johan Skoogs spontana skämt på lördagen. Kan förklara snabbt. Jag spelade låten "Kung Fu Fighting" med Cee-Lo Green och Lisa säger "man kan bara inte sitta still en sån här låt!" och Skoog ba "jag gjorde då det?" Å alla bara exploderade i skratt mellan 3-7 minuter. Hilarious alltså ;)

Helgens tråkigaste:
Det fanns inte mycket men om man ska ta nånting så äre vädret under fredagen som kunde varit betydligt bättre. Men sånt är bara dumma detaljer :)

Helgens dummaste:
Samuel som skippade jackan i fredags, vilket känns i halsen idag...

Helgens klantigaste:
Samuel igen. Som denna gång föll med brädan (igen) och pajade sin nya klocka. DOH.

Helgens låt:

Helgens tyngsta:
Linn & Skoogs miss av flygbussen som resulterade i att de var tvungna att hoppa in i en flygtaxi som 135 euro senare tagit dom till Girona Airport utanför Barca. Lider med er amigos!

Helgens värdaste:
Måltiderna! Den heliga pizzan på Al Passatore, den välsignade burgaren på Kiosko samt den helgonförklarade kebaben på Istanbul. Amen people!

Helgens ovärdaste:
Camp Nou som såklart skulle vara stängt då våra besökare ville kolla in detta betongspektakel... Fy fan för högtider ibland!

Så ja! Då har vi summerat denna snabba helg med en del mer eller mindre märkvärdiga nomineringar :) Nu följer lite bilder från these glory days.

Istanbul


Linn & Johan :)

Jag & Skoog i labyrinten :)


Rulin' the street

Hörs snart igen!

/Gyan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0