Lista for life

A men goddagens!

Det nalkas ännu en onsdagslista och denna varma vårdag ska vi ranka de 10 bästa serierna någonsin. En MYCKET svår uppgift men den SKA lösas, och den ska lösas bra. Observera att denna lista kan vara den mest personliga någonsin då väldigt många människor sett helt olika serier, många har man ju aldrig sett heller... Aja, let's roll.

Lista nr 4 - The 10 best TV-shows of all time

#10 - It's always sunny in Philadelphia (2005)
"Seinfeld on crack" beskriver många denna serien som, och det är exakt vad det är. Ni kan ju räkna ut vad det blir? Freaking hilarious så klart! Denna oförutsägbara flummserie kan sjänka en glädje och skratt i de flesta lägen och jag underskattar den ständigt, vilket jag säkert gör med dess listplacering också... 

#09 - Big Bang Theory (2007)
Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz & Raj Koothrappali förgyller denna serie med sin übernördiga humor och spontana trick och skojsigheter. Trodde i början att den skulle hålla sisådär 2 säsonger likt många andra av dess typ men den växde till nånting helt annat, nånting stort som vi aldrig kommer tröttna på :)

#08 - Scrubs (2001)
Legendarisk serie men ständiga fantasiexplosioner som fortsätter häpna ens smilgropar i avsnitt efter avsnitt... JD är en gud med sina asroliga flashbacks och pinsamma kommentarer. C-Bear, eller Turk som han egentligen kallas, kompenserar den förstnämnde exemplariskt och man kan inte tänka sig den ena utan den andra. Dr Cox då? HAHA. Dr Kelso? HIHO! Ted? GIHAAAJ! The Janitor? MOHIHAHOGIDOO! Aja, ni förstår...

#07 - Lost (2004)
Den mest mystiska serien genom alla tider har en jäkla massa dragplåster med ja... sin påtagliga mystik helt enkelt. Det går inte att förklara vad som gör den så grymt bra, den har bara nånting liksom. Dess karaktärer knäcker ju också, speciellt den där Hurley! Han e himla go alltså :D

#06 - Fresh Prince of Bel-Air (1990)
Som ni alla vet diggar jag Will Smith likt ingen annan och hans genombrottsserie Fresh Prince är bara guld. Skämten är guld, personerna är guld, tiden är guld. Ja, den har allt. Å jag har ett speciellt band med denna sitcom då den var den första jag verkligen fastnade för i yngre år. Forever Fresh Prince :)

#05 - Entourage (2004)
Ari Gold. Say no more.

#04 - Friends (1994)
Galet rolig serie som ALLTID håller. Oavsett väder, humör, tid och plats. Chandler Bing är den absoluta kungen med sin återkommande übersarkasm. Denna serie är helig, jag lovar. Gud var med och tillverkade den själv :) Amen.

#03 - How I Met Your Mother (2005)
Lite av det nya Friends kan man väl säga? Fast typ lite bättre. Alla karaktärer har sina starka personligheter som bara är TOKROLIGA. Jag är ibland helt utmattad efter ett avsnitt av detta. Den awesomeaste karaktären in the whole universe finns i denna serie. Han som liksom står för awesomeness: Mr Barney Stinson. 

#02 - Dexter (2006)
Denna rysningsframkallande thrillerserie kan fanimej fånga en likt en jäkla mus i en råttfälla. Börjar man väl se den är man helt fast, finns ingen som helst utväg. Den slår ALLT med sin ständiga oförutsägbarhet och knäckande fascinering för hur man egentligen kan bli som huvudkaraktären i fråga, Dexter Morgan. Blodälskare och rättviseskipare som han är. 

#01 - Seinfeld (1990)
Jerry Seinfeld har skapat något unikt i och med denna serie. Den är så galet imponerande med enkel, rak och ändå speciell humor. Karaktärerna är KLOCKRENA och har alla sina egna defekter och besvär. Min personliga favorit George Costanza, vars liv alltid besväras av någonting, kan få mig att skratta oavbrutet i flera minuter, bara av att tänka på honom! Seinfeld in my veins.


Enough said...


Så där ja! Done and done. Tankar? Åsikter? Just let me know, jag är idel öra :) Hörs imorn!

Saludos
/Fanatikern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0